* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

"Λιανίστε τους" / Κάτι Τρέχει...

 Ασφαλίτες - διαδηλωτές με ΜΑΤ
Λιανίστε τους / Κάτι Τρέχει.../ 6-12-2014/ του Θανάση Αν.

Με μεγάλη μαζικότητα γίνανε οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα. Πάνω από 8.000 άτομα στην μεσημεριανή πορεία και πάνω από 5.000 άτομα το απόγευμα. Το τόνο το έδωσε η νεολαία. 
Με κυβερνητική εντολή "ΛΙΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ", μικροεντάσεις έγιναν στην μεσημεριανή πορεία ενώ μετά την απογευματινή πορεία επεισόδια γίνονται  (κυρίως) στα Εξάρχεια. Εγκλωβισμένοι είναι διαδηλωτές στο μετρό της Ομόνοιας, όπως και σε πολυκατοικία της Σωκράτους. Έχει προσαχθεί δημοσιογράφος της Αυγής, ο φωτορεπόρτερ Νικολαίδης όπως και δεκάδες διαδηλωτές. Ενώ αύρες, ΜΑΤ και ασφαλίτες έχουν εγκατασταθεί στα Εξάρχεια, ενώ μικροσυγκρούσεις γίνονται (21:00 μ.μ.).

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Εργατικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης με τραυματίες. Στην Πάτρα είχαμε συλλήψεις ενώ είχαμε και τραυματία διαδηλωτή από δακρυγόνο στο μάτι. Επεισόδια έγιναν στην Μυτιλήνη (εγκλωβισμένοι 200 διαδηλωτές σε θέατρο), Ηράκλειο, Βέροια και σε άλλες πόλεις.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ν.Ρωμανός θα ξεκινήσει και απεργία δίψας ενώ με κείμενο του είναι αντίθετος στην συνάντηση των γονέων του, τη Δευτέρα με τον Σαμαρά.

Παρακολουθούμε το σώου της κρατικής καταστολής σε μια κοινωνία που αναστενάζει κάτω από την καπιταλιστική κρίση, τον ολοκληρωτισμό του κεφαλαίου και του κράτους έκτακτης ανάγκης.




Video "Ξυλοδαρμό διαδηλωτή" (Πάτρα)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Υ.Γ. Με την ονομασία "Κάτι Τρέχει..." θα συμβάλουμε σε τακτική δημοσίευση κειμένων για τα σημαντικά γεγονότα που διαδραματίζονται καθημερινά. Σήμερα ξεκινάμε...καλή ενημέρωση...θέλουμε την συμβολή σας...

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ
    ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

    Συνεχίζουμε την κατάληψη του κτηρίου της ΓΣΕΕ, αλληλέγγυοι στον αγώνα του αναρχικού συντρόφου απεργού πείνας για 26η μέρα Νίκου Ρωμανού. Αλληλέγγυοι με όλες μας τις δυνάμεις στους συντρόφους απεργούς πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, Αντρέα – Δημήτρη Μπουρζούκο και Δημήτρη Πολίτη.

    Καλούμε αύριο Σάββατο 6 Δεκέμβρη όλους τους αγωνιζόμενους ανθρώπους στις διαδηλώσεις και στους δρόμους της μητρόπολης και κρατάμε την κατειλημμένη ΓΣΕΕ ανοιχτό κέντρο αγώνα.

    Καλούμε την Κυριακή 7 Δεκέμβρη προσυγκέντρωση στην κατάληψη της ΓΣΕΕ (Αλεξάνδρας και Πατησίων) στις 16:00 και πορεία αλληλεγγύης για τον Νίκο Ρωμανό και τους υπόλοιπους συντρόφους απεργούς πείνας, προς το Σύνταγμα εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού.

    Με το κεφάλι ψηλά, με δύναμη και αξιοπρέπεια.

    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

    Κατάληψη ΓΣΕE

    ΑπάντησηΔιαγραφή