* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ


Ένας χρόνος ( Τρίτη 13-8-2013) πέρασε από την δολοφονία του 19χρονου Καναούτη Θανάση ο οποίος «σπρωγμένος» από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους οδηγήθηκε στην ανοικτή πόρτα του θανάτου.

Αιτία της «εκτέλεσης» του η μη ακύρωση του εισιτηρίου αξίας 1.20 ευρώ και η εμπλοκή με τον ελεγκτή επιφορτισμένου με τον έλεγχο και κυνηγώντας ένα αναξιοπρεπές πριμ Ο έλεγχος ήταν πάντα η ουσία του κρατισμού. Αν στη δεκαετία του ΄30 ο ναζιστικός κομπασμός «κανένας δεν έχει ιδιωτική ζωή στη Γερμανία» ήταν υπερβολή στο σύγχρονο ολοκληρωτικό κράτος είναι κοινοτοπία. 


Παρακολουθήσεις σε ότι εκπέμπεται , κάμερες παντού αστυνόμευση παντού, εφορία παντού, δηλαδή ο θάνατος στο προσκήνιο. Οι κρατούντες προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία τους σε μια εποχή που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό προς όφελος της τερατώδους συσσώρευσης πλούτου ,οριζοντιώνουν την φτώχεια και την απελπισία μετακινώντας μεγάλα τμήματα του πληθυσμού στη ζώνη των έκπτωτων. Η πολιτική του χρέους γίνεται όρος διακυβέρνησης και αυτή με την σειρά της δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο δικαίου.

Η πολιτική του χρέους δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την πολιτική του φόβου. Ό,τι μεσολαβούσε για την άμβλυνση των αντιθέσεων στον κόσμο της ανισότητας έχει απογυμνωθεί από κάθε ισχύ. Η δύναμη του εμπορεύματος ενώ συσσωρεύεται δεν μπορεί να καταναλωθεί και η δύναμη της γραφειοκρατίας, κυβερνητικής και συνδικαλιστικής, ενώ βασιλεύει δεν κυβερνά.

Το κράτος σε συνθήκες κρίσης αποδεσμεύεται απ την κοινωνία και διαλύει κάθε αυταπάτη περί του αντιθέτου. Καταστρέφει με γεωμετρική πρόοδο κάθε γέφυρα διαπραγμάτευσης και συρρικνώνει ταυτόχρονα την δυνατότητα μιας υποφερτής επιβίωσης-ένταξης στο κυρίαρχο οικονομικό σύστημα.

Η υπόσχεση της σταθερότητας θέτει ως προϋπόθεση την αίρεση και την αστάθεια. Η εξαίρεση γίνεται καθεστώς κι αυτός ο κανόνας δημιουργεί το νέο καθεστώς εξαίρεσης. Και ο Θανάσης έγινε το θύμα αυτής της εξαίρεσης και ένα εκατομμύριο νέοι άνεργοι περιμένουν στη σειρά.

Οι φίλοι του και Περιστεριώτες –ισσες καλούν Τετάρτη 13-8 18μμ Παναγή Τσαλδάρη (στο σημείο δολοφονίας)ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου