* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Πίσσα Και Πούπουλα Στους Φασίστες

Χθες, Παρασκευή 1η Αυγούστου, γύρω στα 100 φασιστοειδή της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στην κατάληψη της έπαυλης Κούβελου στο Μαρούσι.

Η επίθεση έγινε μετά από προγραμματισμένη μοτοπορεία των νεοναζιστών, οι σύντροφοι και οι φίλοι που βρίσκονταν στην κατάληψη απόκρουσαν την επίθεση, όμως τραυματιστήκανε μερικοί σύντροφοι.

Σε μια περίοδο που η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει, η επίθεση των αφεντικών απέναντι στους εργαζόμενους οξύνεται, τα νεοναζιστικά κατάλοιπα που είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου και του κράτους θέλουν να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους.

Η αντίσταση μας είναι δεδομένη απέναντι στο κεφάλαιο, κράτος και νεοναζί που πάνε χέρι - χέρι που στόχο έχουν να κάμψουν οποιαδήποτε αντίδραση στην αντικοινωνική - αντιεργατική πολιτική ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου. Δεν θα ανεχτούμε οποιαδήποτε επίθεση ακόμα και στα αστικά δικαιώματα μας. Αντιστεκόμαστε στην πολτική του κεφαλαίου και κράτους. 

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Κούβελου και σε οποιοδήποτε δέχεται επίθεση από τα νεοναζιστικά σκουλήκια.

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ......ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ........

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου