* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Εκδήλωση Tης ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Tην Τρίτη 2 Σεπτέμβρη


Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία του 19χρονου παλικαριού Θανάση Καναούτη για ένα εισιτήριο του τρόλεϊ. Ένα χρόνο μετά οι υπαίτιοι του θανάτου του κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ οι ελεγκτές – κεφαλοκυνηγοί συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την εισπρακτική τους δράση ενάντια στη φτωχή πλειονότητα ντόπιων και μεταναστών που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και ένα εισιτήριο.
Ο χαμός του Θανάση δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, μια παράπλευρη απώλεια, αποτέλεσμα της «κακιάς στιγμής». Ο χαμός του Θανάση ήταν μια ακόμα κρατική δολοφονία, αναπόσπαστο κομμάτι της άθλιας πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – εργοδοτών. Γιατί αυτή η πολιτική, για να διασώσει τα κέρδη των πάνω, μόνο δυστυχία και θάνατο μπορεί να «υποσχεθεί» στον κόσμο της δουλειάς.

Όταν ο «νόμος» επιτάσσει να μην έχει πρόσβαση στις συγκοινωνίες ή στα νοσοκομεία όποιος δεν έχει να πληρώσει εισιτήριο, να μένει χωρίς ρεύμα και νερό όποιος δεν έχει να πληρώσει χαράτσια, το δίλημμα για κάθε εργαζόμενο είναι ένα: ή θα γίνει μαντρόσκυλο αυτής της άθλιας πολιτικής μήπως και σώσει το τομάρι του ή θα παλέψει μαζί με τους άλλους εργαζομένους για την ανατροπή της, για μια αξιοβίωτη ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

την ΤΡΙΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 7μμ στο θεατράκι του ΟΤΕ.

Συζητάμε με τους

Σταύρο Μανίκα, μέλος ΔΣ ΕΘΕΛ και συναγωνιστές από τους Άνεργους-Άνεργες από τις γειτονιές της Αθήνας και την Εργατική Λέσχη Περιστερίου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου