* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Βιβλίο Από Τις Εκδόσεις Συναδέλφων «Φονιάδες Μπάτσων»

του Αρλεκίνου Κόκκινου*

Με την έκδοση του «Φονιάδες Μπάτσων» οι εκδόσεις των συναδέλφων έρχονται να αποκαταστήσουν μια μεγάλη αδικία απέναντι στον μαιτρ του νέου γαλλικού αστυνομικού μυθιστορήματος (νεοπολάρ) Φρεντερίκ Α. Φαζαρίνη του οποίου κανένα έργο δεν είχε εκδοθεί στα Ελληνικά.

Όσες και όσοι λοιπόν αγαπήσατε συγγραφείς όπως ο Μανσέτ («τι λούκι», «νέδα») και ο Ιζζό ( «το τσούρμο» «ο ήλιος των μελλοθανάτων» ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα τραχύ μα και σουρεαλιστικό δημιούργημα.

Μηδενιστές φονιάδες μπάτσων, ένας μπάτσος σε υπαρξιακή κρίση, ένας παλαίμαχος του Ισπανικού Εμφυλίου με την cnt-fai...

Ο Παντοβάνι είναι ένας μπάτσος σε σύγχυση, το «γιατί είναι μπάτσος» είναι ένα ερώτημα που βασανίζει συνεχώς τον ίδιο και τους γύρω του . Παρολά αυτά στην πορεία προκύπτουν ένα σορό λόγοι να παραμείνει μπάτσος μέχρι το οριστικό τέλος...

Ο Φαζαντρί πήρε ενεργό μέρος στον Μάη του '68, στρατεύτηκε στην επαναστατική αριστερά μέσα τις «Επιτροπές Βιετ-ναμ» και αργότερα στην «Προλεταριακή Αριστερά »και την «Κόκκινη Αλληλοβοήθεια» .

Καλά διαβάσματα στις παραλίες...

*το κείμενο είναι συντρόφου για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου