* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Κάτω το καθεστώς του αίματος! Κάτω ο Ερντογάν και το AKP!

Η διαδήλωση για την Ειρήνη στην Άγκυρα πνίγηκε στο αίμα. Τουλάχιστον 97 σύντροφοι και συντρόφισσες, μαχητές και μαχήτριες για την Ειρήνη και την Ελευθερία έπεσαν νεκροί σήμερα Σάββατο 10 Οκτώβρη. Εκατοντάδες είναι οι τραυματίες. Η σκέψη μας βρίσκεται στην Τουρκία. Οι καρδιές μας χτυπάνε στην Άγκυρα.

Αυτό το νέο σφαγείο μετά το Σουρούτς τον περασμένο Iούλιο και το Ντιγιάρμπακιρ είναι ένα νέο μνημείο βαρβαρότητας από τον ISIS και την κυβέρνηση του Ερντογάν και του AKP. Η άθλια πρόκληση του Ερντογάν στο διάγγελμα του σήμερα το απόγευμα να κατηγορήσει εμμέσως το κουρδικό κίνημα για την τραγωδία απορρίπτεται με αγανάκτηση. Οι τρεις ημέρες εθνικού πένθους την οποία κήρυξε ο μακελλάρης του λαού του Ερντογάν δεν μπορεί να ξεγελάσουν κανέναν. Είναι ένα μνημείο υποκρισίας δίπλα στο μνημείο της βαρβαρότητας.

Η καμπάνια φίμωσης του τουρκικού κράτους σε κάθε πληροφορία δεν μπορεί να κρύψει την δολοφονική επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές -ανάμεσα σε πτώματα και τραυματίες- μετά την βομβιστική επίθεση με δακρυγόνα και γκλομπς. Υποστηρίζουμε την απόφαση του συνδικάτου DISK για 2 ημέρες απεργίας. Κανένας χώρος στην εθνική ενότητα η οποία είναι ενότητα ενάντια στην εργατική τάξη και το κουρδικό κίνημα.

Το AKP θέλει να πάει σε εκλογές την 1η Νοεμβρίου σε εμπόλεμη κατάσταση για να καταφέρει αυτή τη φορά να σχηματίσει κυβέρνηση. Πρώτος εχθρός αυτού του πολέμου είναι η αντίσταση του λαού, καθένας που τολμά να βγει στο δρόμο για να αμφισβητήσει αυτήν την κυβέρνηση.

Αυτό ήταν το μήνυμα της σημερινής επίθεσης: “Δεν επιτρέπετε να βγαίνετε στους δρόμους”. Το μήνυμα ελήφθη, αλλά δεν θα γίνει αποδεκτό. Το gladio, το άθλιο τουρκικό “δημοκρατικό” παρακράτος έχει πλήρη την ευθύνη της επίθεσης.

Άμεση ανεξάρτητη έρευνα του εργατικού κινήματος για την επίθεση. Να αποκαλυφθούν όλες οι διασυνδέσεις του καθεστώτος με τον ISIS.

Η εργατική τάξη και η νεολαία πρέπει να σαρώσουν αυτό το άθλιο καθεστώς του αίματος.

Ειρήνη για τα καλύβια, πόλεμος στα παλάτια!

Πάρτε μέρος στη συγκέντρωση και πορεία στην Tουρκική πρεσβεία, τη Δευτέρα 12 Oκτώβρη, Πλατεία Συντάγματος, 6.30 μ.μ. μαζί με τις Tουρκικές και Kουρδικές οργανώσεις, και στις αντίστοιχες διαμαρτυρίες στις άλλες πόλεις.

10/10/2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου