* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Προκλητικές Oι Δηλώσεις Του Γιούνκερ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν κάλεσε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα! Ιδού η "δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση, με όλους τους μηχανισμούς της να πρακτορεύουν το "ΝΑΙ" στην υποτέλεια, ναι στην εξόντωση του εργαζόμενου λαού, ναι στη συνέχιση και επέκταση της πολιτικής των μνημονίων όχι μόνο στην Ελλάδα. Άλλωστε ανέλαβε μόνος του την ευθύνη για τους ανέργους, τους αστέγους και τους φτωχούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία, την Πορτογαλία και άλλες χώρες της ευρωζώνης!

Ο ίδιος "προειδοποίησε" ότι το ΟΧΙ θα εκληφθεί ως όχι στην Ευρωπαίκή Ένωση.

Ποιον νομίζει ότι θα φοβίσει; Εμείς του απαντάμε: το ΟΧΙ είναι ένα ηχηρό όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην πολιτική του κεφαλαίου, είναι ένα όχι στη θηλειά της ευρωζώνης. Είναι ένα όχι που μπορεί να ανοίξει μια άλλη πορεία για τη χώρα και τον εργαζόμενο λαό, με διαγραφή του χρέους, έξοδο από την ευρωζώνη και το ευρώ, εθνικοποίηση τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων, για να βρουν δουλειά το 1,5 εκ. άνεργοι.
Για να μην επιβληθεί το μαύρο πρόγραμμα της εξαθλίωσης του Γιούνκερ, του Σόιμπλε και του Σαμαρά.
Για να μην ξαναγυρίσουμε εκεί που σταματήσαμε.
Να σταματήσει η "διαπραγμάτευση", να πάρει πίσω η κυβέρνηση και τις δικές της αντιλαϊκές προτάσεις. 

Και αυτό το ΟΧΙ θα είναι του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου