* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μετά Και Τις Νέες Αποκαλύψεις Για Την Εγκληματική Οργάνωση : Ισόβια Στους Δολοφόνους Της Χρυσής Αυγής!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η δημοσιοποίηση του βίντεο του Πατέλη στη δίκη της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει ακράδαντα αυτό που το αντιφασιστικό κίνημα έλεγε από την πρώτη στιγμή: η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση που διαπράττει δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες, αντιφασίστες και ιδεολογικούς της αντιπάλους, πάντοτε με εντολή ανωτέρων και με κεντρικό σχεδιασμό.

Επιβεβαιώνεται περίτρανα αυτό που κατέθεσε ο Παναγιώτης Φύσσας, ότι ο Μιχαλολιάκος έχει τα χέρια του βαμμένα με το αίμα του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Η καταδίκη των φυσικών αυτουργών των δολοφονικών επιθέσεων που εκδικάζονται στη δίκη, αλλά και των ηθικών αυτουργών, δηλαδή των ηγετών της ναζιστικής οργάνωσης, Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Λαγού και λοιπών, είναι σήμερα παλλαϊκή απαίτηση των εργαζόμενων και της νεολαίας.

 Οι διωκτικοί και δικαστικοί μηχανισμοί που για χρόνια έκαναν τα στραβά μάτια, όταν δεν συνεργούσαν στη φασιστική και ρατσιστική βία, είναι αναγκασμένοι να κάνουν το αυτονόητο: να στείλουν τους νεοναζί συμμορίτες για πάντα στη φυλακή.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώνει τη φωνή της με αυτή της μάνας του Παύλου Φύσσα, που στη συγκλονιστική της κατάθεση, ανέδειξε τις ευθύνες της ΕΛΑΣ και των κρατικών μηχανισμών στη δολοφονία του γιου της. Είναι καιρός η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλο το πολιτικό σύστημα να σταματήσουν τα παιγνίδια νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής ως δήθεν “νόμιμου πολιτικού κόμματος” και να διαλύσουν τους παρακρατικούς πυρήνες των νεοναζί μέσα στα σώματα ασφαλείας. Η πολιτική των Μνημονίων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τρόικας, των κλειστών συνόρων και της FRONTEX, εκτρέφουν τη φασιστική ακροδεξιά. Είναι έργο του μαχόμενου εργατικού κινήματος, της Αριστεράς και όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να τσακίσουν τόσο το ναζιστικό φίδι όσο και το σύστημα που το γεννάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου