* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Κάλεσμα Στην Συγκέντρωση Ενάντια Στο Ξεπούλημα ΟΛΠ-Λιπασμάτων, Σάββατο 10/10 (11:00)

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προχωράει με γρήγορους ρυθμούς στην εγκληματική πολιτική του ξεπουλήματος των δημόσιων υποδομών, με κορυφαίο ζήτημα το ξεπούλημα του ΟΛΠ.

Η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού θα εκτοξεύσει το κόστος των ήδη πανάκριβων θαλάσσιων μεταφορών, θα οδηγήσει σε έλεγχο από ιδιώτες καπιταλιστές βασικών κοινωνικών λειτουργιών, στερεί δισεκατομμύρια εσόδων από το δημόσιο αυξάνοντας τα ελλείμματα, και οδηγεί σε σφαγείο τους εργαζόμενους στο λιμάνι, όπως έγινε στην COSCO.

Η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού αφορά όλη την παράκτια ζώνη από τη σχολή Ναυτικών Δοκίμων έως και το πορθμείο του Περάματος και την Κυνοσούρα της Σαλαμίνας. Παραχωρείται όλη η παραλιακή ζώνη που διαχειρίζεται ο ΟΛΠ και μάλιστα σε βάθος 50 μέτρων απ’ την ακτή, σαρώνοντας από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και κτίρια σπουδαίας πολιτιστικής κληρονομιάς, έως την βιομηχανική ζώνη των Λιπασμάτων (που προορίζονταν για ανάπλαση), έως χώρους που προορίζονταν για κέντρα Υγείας. Μια ανυπολόγιστη καταστροφή.

Υπεύθυνοι για αυτή την άθλια πολιτική την πρώτη ευθύνη έχει η αντιδραστική μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση που με τις συνθήκες και τους κανονισμούς της επιβάλλει την «απελευθέρωση» και των θαλάσσιων μεταφορών οδηγώντας στο ξεπούλημα των λιμανιών και που ελέγχοντας τα βασικά μέλη του κουαρτέτου μας οδηγεί σε αυτή την καταστροφή. . Οι δυνάμεις του μεγάλου μεταφορικού και εφοπλιστικού κεφαλαίου, που δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στα κέρδη τους.

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΈΝΤΙ ΤΟΥΣ

Δεν φτάνει να παλεύουμε για να μην ξεπουληθεί το λιμάνι. Πρέπει να παλέψουμε για να ανατρέψουμε και να διώξουμε πάνω από τις πλάτες μας το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και την κυβέρνησή τους. Να καταργήσουμε τα μνημόνια, να διαγραφεί το χρέος, να φύγουμε από ευρωζώνη/ΕΕ για να γλυτώσουμε την επιτροπεία και την καταστροφή που μας προκαλούν.

Για αυτό απαιτείται ένα μεγάλο αγωνιστικό μέτωπο αντιπολίτευσης / ρήξης και ανατροπής της μαύρης αυτής αντιλαϊκής πολιτικής. Για να ανοίξει ο δρόμος σε μια πολιτική και μια κοινωνία που ο πλούτος και η εξουσία θα ανήκει σε αυτούς που τον παράγουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 11.00 πμ

ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου