* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΟΚΔΕ - Σπάρτακος : Αλληλεγγύη Στα Ταξικά Μας Αδέρφια

Τιμή στους νεκρούς Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές και αγωνίστριες

Καταγγέλλουμε την δολοφονική βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, στη διαδήλωση Ειρήνης Τούρκων και Κούρδων, πολιτικών οργανώσεων και σωματείων. Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι πάνω από 100 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες. Αυτή η δολοφονική επίθεση είναι στα πλαίσια του πολέμου ενάντια στον Κουρδικό λαό, που έχουν κηρύξει τόσο οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, όσο και το Τουρκικό κράτος.Οι ευθύνες για αυτή την δολοφονική επίθεση βαραίνουν την τουρκική κυβέρνηση, καθώς πέραν του ότι είναι πολιτικά και ηθικά υπεύθυνη, αυτή είναι που έχει πρωτίστως κηρύξει τον πόλεμο στο Κουρδιστάν, και αυτήν καταδεικνύει ο ίδιος ο λαός που δέχθηκε την επίθεση ως δολοφόνους, σε απάντηση μάλιστα των επίσημων δηλώσεων του κράτους για τους υπευθύνους.

Η καρδιά μας χτυπάει στην Άγκυρα και σε κάθε πόλη της Τουρκίας και του Κουρδιστάν που από χθες διαδηλώνουν ενάντια στην τρομοκρατία. Η οργή μας θα πνίξει όλους εκείνους που δολοφονούν τα αδέρφια μας. Η διεθνιστική αλληλεγγύη είναι το δικό μας όπλο ενάντια στους πολέμους των αφεντικών.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον τουρκικό και κουρδικό λαό, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για τους νεκρούς, τους δικούς μας νεκρούς, τους νεκρούς της τάξης μας. Καλούμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, 6:30μμ στο Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία της Τουρκίας.

Έλληνες, Τούρκοι και Κούρδοι εργάτες ενωμένοι


O.Κ.Δ.Ε. - Σπάρτακος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου