* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

3 Χρόνια Μετά Τη Δολοφονία Του Παύλου Φύσσα : Ανοιχτή Σύσκεψη Για Την Κοινή Διοργάνωση Της Πορείας Στο Κερατσίνι

3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το φασίστα Ρουπακιά η μάχη για την καταδίκη των δολοφόνων της ναζιστικής συμμορίας της χ.α. συνεχίζεται. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό είναι συνεχής και κανένας εφησυχασμός δεν είναι επιτρεπτός. Οι φασίστες κάνουν ξανά την παρουσία τους αισθητή με το ρατσιστικό τους μίσος απέναντι σε ανθρώπους που τρέπονται σε φυγή από την φρίκη του πολέμου που κλιμακώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή. Η τρομοκράτηση και οι επιθέσεις εναντίον προσφύγων/μεταναστών που βρίσκονται έγκλειστοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης από την ρατσιστική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ, οι συμμορίτικες επιθέσεις σε αυτοοργανωμένες δομές αλληλεγγύης δεν μπορεί παρά να μας αναγκάζουν σε εγρήγορση. Η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος πρέπει να είναι μαζική, δυναμική και ενιαία υψώνοντας τείχος απέναντι στους φασίστες, και θα απλώσει την αλληλεγγύη απέναντι στην εξαθλίωση και την απομόνωση. Αυτό απαιτεί να είμαστε ενωμένοι, να απορρίψουμε αυτοαναφορικές λογικές και να υπερβούμε τις σκοπιμότητες, να δώσουμε τη μάχη απέναντι στο φασισμό όλοι μαζί. Με κοινό μέτωπο μπορούμε να νικήσουμε!

Καλούμε σωματεία, συλλογικότητες, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις, κοινότητες μεταναστών, σε ανοιχτή σύσκεψη για την κοινή διοργάνωση της πορείας για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το Σάββατο 17/9 στο Κερατσίνι.

Ανοιχτή Σύσκεψη

Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 8μμ

Εργατική Λέσχη Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Αθ. Μιαούλη 1 & Λεωφ. Δημοκρατίας, Ταμπούρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου