* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η Συλλογική Κουζίνα Της Τετάρτης Ξεκινά Τα Μαγειρέματα!

Για 8η συνεχή χρονιά κατεβαίνουμε τα σκαλιά για το υπόγειο της Ζωοδόχου Πηγής (95 - 97 και Ισαύρων, στα Εξάρχεια). Ανάβουμε τα γκάζια, ανασκουμπωνόμαστε κι αρχίζουμε τα ''πολιτικά" μας μαγειρέματα. Ξεκινάμε την Τετάρτη 17/9 και σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη - εκτός από γιορτές και σχόλες - στις 15.00 (αν θέλετε να μαγειρέψουμε μαζί) και κατά τις 17.30 για να φάμε παρέα.
Σας ενημερώνουμε ότι στις ώρες λειτουργίας της Κουζίνας θα συγκεντρώνονται για τους "Τροφοσυλλέκτες" τρόφιμα (συσκευασμένα μακράς διάρκειας) και είδη ατομικής υγιεινής προκειμένου να βοηθηθεί η λειτουργία της αλληλέγγυας δομής. Επίσης, χρήσιμα είναι και είδη γενικής καθαριότητας αλλά για τα τελευταία θα παρακαλούσαμε να επιλέγετε - στο βαθμό που το επιθυμείτε - πρωτίστως ανάμεσα στα προϊόντα της ΒΙΟΜΕ στα πλαίσια μιας διευρυμένης αλληλεγγύης που υφαίνει δίχτυ ασφαλείας και δεσμούς ανάμεσα στους φτωχούς, αξιοπρεπείς, αγωνιζόμενους ανθρώπους.


Καλούς αγώνες αδέρφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου