* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΒΧΑ : Ανταπόκριση Από Τη Δίκη Των Συλληφθέντων Της Απεργίας Της Κυριακής 28/12/14

Σήμερα, Τετάρτη 18 Φλεβαρη 2015, επρόκειτο να δικαστούν οι 4 συλληφθέντες της κλαδικής μας απεργίας της Κυριακής 28 Δεκέμβρη 2014, ύστερα από την επίθεση που δεχθήκαμε έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός, από την εργοδοσία και τα ΜΑΤ. Τελικά η υπόθεση δεν εκδικάστηκε λόγω του αριθμού της (24) στο πινάκιο. Κατα τις 3μμ η έδρα έδωσε αναβολή σε όσες υποθέσεις δεν είχαν εκδικαστεί ως τότε. Για τη δική μας δόθηκε αναβολή για την Τρίτη 16 Ιούνη 2015. Υπενθυμίζουμε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης για τις 3 συλλήψεις των συναδέλφων μας που έγιναν έξω από το ΑΤ Ακροπόλεως την ίδια μερα έχει αναβληθεί επ’ αόριστο.

Από πολύ νωρίς το πρωί έξω από το κτιριο 2 στα δικαστήρια Ευελπίδων πραγματοποιούνταν συγκεντρωση αλληλεγγύης με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων και συναγωνιστών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου