* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΟΚΔΕ-Σπάρτακος: Κάλεσμα Σε Διαδήλωση Τρίτη 30/6, 17:30, Προπύλαια

Οι συγκεντρώσεις “Μένουμε Ευρώπη” εκπροσωπούν ό,τι πιο αντιδραστικό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Οργανωμένες από τα αγαπημένα κόμματα των τραπεζιτών, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, και με τις ευλογίες των τεχνοκρατών της ΕΕ και του ΔΝΤ και των αφεντικών όλης της Ευρώπης, οι συγκεντρώσεις ζητάνε ωμά περικοπές μισθών και συντάξεων, κατάργηση συνδικαλισμού, νέα μνημόνια, λιτότητα για τους εργαζόμενους και φορολογική ασυλία για τις επιχειρήσεις. Δίνουν όρκους πίστης στο ευρώ και στην ΕΕ και κάνουνε σπονδές στο θεό της καπιταλιστικής οικονομίας. Χορτασμένοι επιχειρηματίες, ψοφοδεείς μικροαστοί παθιασμένοι με την περιουσία τους, παιδιά της αστικής τάξης και μωροφιλόδοξοι νεολαίοι που πιστεύουν ακόμα στο όνειρο της επιχειρηματικότητας έχουν το θράσος να υπερασπίζονται τα μνημόνια και την αυταρχική βαρβαρότητα όλων αυτών των χρόνων (γιατί πάντα ο φιλελευθερισμός συνυπάρχει αρμονικά με τα πιο φασίζοντα αστυνομικά μέτρα). Φυσικά λένε ΝΑΙ στις προτάσεις της τρόικα.

Εμείς οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, οι άνεργοι και οι άνεργες, τα καταπιεσμένα στρώματα της κοινωνίας, οι μετανάστες, οι δυνάμεις του κινήματος, δεν πρόκειται να τους παραχωρήσουμε τους δρόμους και τις πλατείες που έχουν τόσο στενά συνδεθεί με τους αγώνες μας. Θα διαδηλώσουμε για τις δικές μας ανάγκες και αιτήματα. Για το ΟΧΙ στις προτάσεις της τρόικα, αλλά και στις 47+ σελίδες της κυβέρνησης. Και για όλα αυτά που εκείνοι μισούν και εμείς οραματιζόμαστε.

ΟΚΔΕ-Σπάρτακος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου