* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Προκήρυξη Της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ Για Τις Εξώσεις


ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !


Στην γειτονιά μας (στην Ανθούπολη) μετά από απαίτηση της Eurobank και την συνδρομή των μπάτσων πήγαν σε μια φτωχή οικογένεια να κατασχέσουν την κατοικία της (μάλιστα είναι και πρώτη…) ύστερα από τις αντιδράσεις και την συμμετοχή του κόσμου που μαζεύτηκε έξω από το σπίτι ακυρώθηκε η απαράδεκτη – κρατική – κεφαλαιοκρατική εντολή.

Αυτοί που μας έλεγαν ότι θα έρθουν οι κομμουνιστές – αναρχικοί να σας πάρουν το σπίτι είναι οι ίδιοι που έχουν φέρει την απόγνωση, την οικονομική ανέχεια στην κοινωνία. Κεφάλαιο – κράτος – τρόικα για να ξεπεράσουν την κρίση τους εξασκούν μια ολοκληρωτική επίθεση στα δικαιώματα και στις ανάγκες μας και μάλιστα με περιορισμό των δημοκρατικών ελευθεριών μας.



Η οικονομική ασφυξία μας, που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα βασικά της καθημερινότητας δεν απασχολούν την κυβέρνηση που σαν πιστό σκυλί της τρόικας έρχεται να μας αρπάξει και τα σπίτια. Το περιστατικό που έγινε στην γειτονιά μας…είναι έργο για το μέλλον που μας έχουν επιφυλάξει.


ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Όπως αντιδράσαμε χθες στην γειτονιά μας (όπως μας δείχνουν οι φοιτητές και οι μαθητές, οι εργατικοί αγώνες), η αντίσταση, η αυτοργάνωση, η αλληλεγγύη είναι τα δικά μας όπλα απέναντι στην βαρβαρότητα που βιώνουμε και την κοινωνική – οικονομική καταστροφή που μας ετοιμάζουν.

Η συλλογική αντίσταση είναι χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας, στην κοινωνία.

Η αξιοπρέπεια μας είναι αδιαπραγμάτευτη.



ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ eleytheriakifraxia.blogspot.com

ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29 wwwpanthiras29.blogspot.com

Νοέμβρης 2014 * Περιστέρι (Ανθούπολη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου