* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

2 Video Για Την Εξέγερση Του Πολυτεχνείου

Η Ελευθεριακή Φράξια σας παρουσιάζει 2 Video για την Εξέγερση Του Πολυτεχνείου. Από το σάιτ του Βαθύ Κόκκινο αντλήσαμε τα Video.
Στο πρώτο μιλάει ο Σ.Κατσαρός (Γκεβαρικός) για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και στο δεύτερο ο Τ.Κατίντσαρος μέλος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ.

Σήμερα που η ολοκληρωτική επίθεση του κεφαλαίου και του κράτους απέναντι στο προλεταριάτο και στην πλατιά πλειοψηφία της κοινωνίας το εξεγερτικό μήνυμα του πολυτεχνείου είναι επίκαιρο και αναγκαίο να πραγματοποιηθεί στους ανατρεπτικούς και αντικαπιταλιστικούς αγώνες του σήμερα. Τιμάμε την εξέγερση και τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης, τους νεκρούς της τάξης μας και θα νικήσουμε...παίρνοντας εκδίκηση τα όνειρα μας...για τον κομμουνισμό της εποχής μας.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ 

Video (I) O Γ.Κατσαρός μιλάει για το Πολυτεχνείο

Video (II) O T.Kατίντσαρος μιλάει για το Πολυτεχνείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου