* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τετάρτη 14 Γενάρη, 8.30μμ : Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΥΒΧΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής

Τετάρτη 14 Γενάρη στις 8.30μμ στα γραφεία μας (Λόντου 6, Εξάρχεια)

Ο αγώνας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, όπως και ο αγώνας ενάντια στη συνολική επίθεση που ως εργαζόμενοι δεχόμαστε, συνεχίζεται.

Μπροστά μας, την Κυριακή 18 Γενάρη, λίγες ημέρες δηλαδή μετά από το σερί των 3 εργάσιμων Κυριακών του Δεκέμβρη, έχουμε ακόμα ένα κυριακάτικο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, στο πλαίσιο των 8 -πλέον- Κυριακών το χρόνο.

Πίσω μας έχουμε τον δίκαιο και επίμονο αγώνα όλης της προηγούμενης περιόδου και βέβαια και την επίθεση που δεχθήκαμε από την εργοδοσία του Ιανού και τα ΜΑΤ και τις συλλήψεις των συναδέλφων μας στην πρόσφατη απεργία μας, την Κυριακή 28 Δεκέμβρη 2014.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους μας στην έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 14 Γενάρη στις 8.30μμ στα γραφεία μας για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τη συνέχιση του αγώνα μας.

ΟΥΤΕ 52 ΟΥΤΕ ΚΙ 8
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ

Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ

Καμιά εκλογική αναμονή και επανάπαυση. Όποια και αν είναι η κυβέρνηση, η μόνη λύση είναι το εργατικό κίνημα να είναι στο προσκήνιο και να πάρει την τύχη του στα χέρια του.

ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 28/12/14

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής 
Λόντου 6, Εξάρχεια, 10681, Αθήνα | τηλ: 210-3820537

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου