* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Κείμενο Του Ν. Μαζιώτη Για Την Μεταγωγή Του Στις Φυλακές Τύπου Γ’ Στο Δομοκό

Λίγες ώρες αφότου κατέρρευσε η κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί δεν κατέστη δυνατή η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να προκηρυχτούν εκλογές πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή μου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας τύπου Γ στο Δομοκό.

Η μεταγωγή στις φυλακές τύπου Γ είναι η τελευταία πράξη μιας κυβέρνησης που δεν άντεξε όπως και οι προηγούμενες να σηκώσει το βάρος της πολιτικής κοινωνικής γενοκτονίας που εφαρμόζει τα τελευταία 2,5 χρόνια καθ’ υπαγόρευση της τρόικας και της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ. Είναι η τελευταία πράξη μιας κυβέρνησης που απέδειξε πως το καθεστώς που οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο, βύθισε εκατομμύρια στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την πείνα και έναν ολόκληρο λαό στην ταπείνωση, ότι φοβάται τους επαναστάτες και τους ένοπλους αγωνιστές. Φοβούνται τον ένοπλο επαναστατικό αγώνα και γι αυτό θέλουν να μας θάψουν ζωντανούς στην απομόνωση μέσα στις καινούργιες φυλακές υψίστης ασφαλείας. Η μεταγωγή μου στο Δομοκό ήταν βασική τους επιδίωξη μετά την ένοπλη συμπλοκή στο Μοναστηράκι στις 16 Ιουλίου όπου συνελήφθηκα τραυματισμένος κι είχαν προαναγγείλει ότι θα ήμουν ο πρώτος κρατούμενος που θα πήγαινε εκεί.

Οι φυλακές τύπου Γ είναι φυσική συνέχεια και συνέπεια της κατασταλτικής πολιτικής του κράτους απέναντι στους ένοπλους αγωνιστές και το αντάρτικο. Όπως και οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι, έτσι και η νομοθέτηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας και οι πρόσφατες αλλαγές στον ποινικό κώδικα στοχεύουν κατά προτεραιότητα την ένοπλη επαναστατική δράση. Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που το καθεστώς είναι απονομιμοποιημένο και έχει χάσει την κοινωνική συναίνεση λόγο της κρίσης και της λαίλαπας που έχει εξαπολύσει, η αντιμετώπιση του ένοπλου αγώνα ή της απειλής του αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την εξουσία αφού όπως έχουν ομολογήσει και οι ίδιοι και με αφορμή τη σύλληψή μου, για την οποία δέχτηκαν και τα συγχαρητήρια των ΗΠΑ, η ασφάλεια συναρτάται με τη σταθερότητα, τις επενδύσεις και τη συνέχιση του προγράμματος διάσωσης.

Δεν έχω καμιά αυταπάτη για τη θέση μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις φυλακές τύπου Γ τις οποίες δεν πρόκειται να καταργήσουν, ούτε θα πάρουν πίσω τις μεταγωγές, όπως δεν θα καταργήσουν και τις μνημονιακές συμβάσεις.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΑΟΣ

Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα

Φυλακές Δομοκού

Αναδημοσίευση από : athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου