* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ελληνικό ΟΧΙ σε Δήλωση της Ε.Ε. περί Ουκρανίας

Το πρώτο δείγμα γραφής στην εξωτερική πολιτική της έδωσε η νέα ελληνική κυβέρνηση, αρνούμενη να συγκατατεθεί σε Δήλωση καταδίκης της Ρωσίας και στήριξης της νεοφασιστικής κυβέρνησης του Κιέβου που εξέδωσαν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται και η εφημερίδα «Wall Street Journal», η Αθήνα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασαν τη διαφωνία τους για το σκληρό λεκτικό της Δήλωσης στην οποία καταδικάζεται η Ρωσία για την υποστήριξη που παρέχει προς τους αντιφασίστες της ανατολικής Ουκρανίας, με αφορμή την προβοκάτσια στη Μαριούπολη. Παράλληλα, με τη Δήλωση αυτή, καλούνται οι υπουργοί Εξωτερικών των «28» να εξετάσουν περαιτέρω κυρώσεις εναντίον της Μόσχας.

Είναι προφανές πως η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιταχθεί τόσο στις τρομοκρατικές πρακτικές των νεοφασιστών του Κιέβου όσο και στην ψυχροπολεμική πολιτική της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας.

Πηγή : ekdohi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου