* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού : Αντιφασιστική Aντικαπιταλιστική Aντεπίθεση

Ποιος θυμάται το “success story”, την περίφημη έξοδο από το Μνημόνιο, την ανάπτυξη που έρχεται από τη γωνία καλπάζοντας; Όλα αυτά τα κακοφτιαγμένα παραμύθια θάφτηκαν κάτω από τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις ενός σαπισμένου συστήματος.

Πλέον το πολιτικό σύστημα κρατιέται με νύχια και με δόντια με ένα συνδυασμό απειλών –εξαγορών –τρομοκρατίας. Η κυβέρνηση του 30% ψάχνει να βρει στηρίγματα στο διαλυμένο – διασπασμένο ΠΑΣΟΚ, στους φυλακισμένους ή μετανοήσαντες φασίστες, σε εξαγορασμένα λαμόγια μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο, σε μισθοφορικούς στρατούς Μαρινάκηδων και Μελισσανίδηδων, σε «πρόθυμους» ψαρια(νους) που κολυμπάν σε βρώμικα ποτάμια.

Επιστρατεύουν το φόβο για να σώσουν το τομάρι τους. Χτυπάνε με λύσσα διαδηλωτές, απεργούς, αντιφασίστες. Σπέρνουν σενάρια καταστροφής για όποιο διαφορετικό πολιτικό σενάριο τολμάει κάποιος να καταθέσει που να μην περιλαμβάνει την ολοκληρωτική υποταγή στην οικονομία της φτώχειας και της ανεργίας, στον εθνικιστικό παραλογισμό, στη ρατσιστική περιχαράκωση. Παρ` όλη, όμως, την πανεθνική και διεθνή καμπάνια τρόμου, δεν κατάφεραν να παρατείνουν τη ζωή της κυβέρνησης.

Σήμερα που οι αστοί πολιτικοί ανοίγουν τη χαραμάδα της κρίσης και της αμφισβήτησης, εμείς πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και να την κάνουμε πύλη εφόρμησης!. Να μην αναλωθούμε σε μια προεκλογική καμπάνια αλλά να ξεδιπλώσουμε ένα σχέδιο αντεπίθεσης. Να μην παίξουμε το παιχνίδι της αναμονής μιας αριστερής κυβέρνησης που θα λύσει ότι προβλήματα και αιτήματα δεν κέρδισε το κίνημα. Ούτε μια μπλαζέ γενικόλογη αριστερή κριτική τύπου ΚΚΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ή σε μία ακόμα αντί-εκλογική καμπάνια. Όταν κάποιοι θα κάνουν εκλογικές και αντιεκλογικές εκστρατείες εμείς πρέπει να οργανώνουμε μια άλλη πολιτική απάντηση.

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ –ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου