* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Παφίλης Κατά Χρυσής Αυγής : Τομάρια Και Κότες Οι Χρυσαυγίτες! (Video)

Ξεσπάθωσε κατά της Χρυσής Αυγής ο Θανάσης Παφίλης μιλώντας σε συγκέντρωση στο Μαρούσι. Τους χαρακτήρισε «τομάρια αλλά και κότες» που «δεν παραδέχονται την ιδεολογία τους».

Το στέλεχος του ΚΚΕ, τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του:

«Σ’ αυτές τις εκλογές ο λαός πρέπει να τσακίσει την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν φασίστες που θα την ψηφίσουν, απόγονοι ταγματασφαλιτών, χουντικών, χαφιέδων, εγκληματιών. Εντάξει, γι αυτούς δεν συζητάμε. Είναι αυτά τα τομάρια που βλέπετε και είναι τόσο κότες που ενώ είναι φασίστες ενώ πιστεύουν στον Χίτλερ, δεν το λένε.

Το λέγαν στην αρχή και τώρα δεν το λένε, πάνε και κρύβονται παριστάνουν τους «εθνικιστές», τέτοιοι είναι. Φασισταριά, δολοφόνοι, μαχαιροβγάλτες, υπηρέτες του συστήματος. Ο καλύτερος υπηρέτης του πιο σκληρού τμήματος του κεφαλαίου στην ιστορία ήταν ο φασισμός. Ο φασισμός ήταν η εξουσία του πιο επιθετικού, του πιο κυνικού, του πιο απάνθρωπου τμήματος του κεφαλαίου. Τον Χίτλερ τον έφεραν στην εξουσία, ο Κρουπ, ο Τίσεν, οι τραπεζίτες οι Γερμανοί για να διεξάγει τον πόλεμο για να πάρουν νέες αγορές, αφανίζοντας δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Σ’ αυτόν πιστεύουν, να μην παραπλανιέται κανένας.

Ούτε από αγανάκτηση να λέει θα το ρίξω ανώδυνα στη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να τους τσακίσει. Με τ’ αφεντικά είναι. Ποιους χτυπάνε; Εξαθλιωμένους ανθρώπους, ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, σκελετωμένους. Τους κυνηγάνε με τα μαχαίρια και με τα ρόπαλα. Να μην τα ξεχάσει κανείς. Είδατε ποτέ να πάνε έξω από κανένα επιχειρηματία, έξω από κανένα εφοπλιστή. 136 ερωτήσεις κατέθεσαν για να δώσουν κι άλλα προνόμια στο εφοπλιστικό κεφάλαιο και παριστάνουν τους αντισυστημικούς. Γι αυτό λοιπόν σε αυτές τις εκλογές να καθηλωθούν και να βγει το ΚΚΕ τρίτο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου