* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κινητοποίηση Στον ΣΕΒ Ενάντια Στον Εκβιασμό Των Αφεντικών

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ, την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 6.00 μμ, ενάντια στην ενορχηστρωμένη εργοδοτική επίθεση και τους εκβιασμούς των αφεντικών, μπροστά στο δημοψήφισμα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από κάλεσμα των ταξικών εργατικών σχημάτων-κινήσεων-παρεμβάσεων, ενώ συμμετείχαν ακόμα η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), η ΑΠ ΡΟΣΙΝΑΤΕ, ταξικοί συνδικαλιστές και αγωνιστές του εργατικού κινήματος.

Οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν πανό των εργατικών σχημάτων-κινήσεων και της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας, απέκλεισαν το κτίριο του ΣΕΒ για πάνω από 1 ώρα. Στις 7.30 μ.μ. οι συγκεντρωμένοι με πορεία αποχώρησαν και με συνθήματα έφτασαν ως τη Βουλή.

Όπως καταγγέλλουν σωματεία, ταξικοί συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, οι εταιρείες προχώρησαν σε στάση πληρωμών προς τους εργαζόμενους, διαρρέουν φήμες για παύση των εργασιών, ενώ υποχρεώνουν τους εργαζόμενους σε υποχρεωτικές άδεις. Παράλληλα χθες, σε μεγάλες εταιρείες, οι εργοδότες κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση των «Μένουμε Ευρώπη».


Πηγή : pandiera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου