* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΕΕΚ : ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ)


Ο Τσίπρας κι ο Τσακαλώτος, ποδοπατώντας το ΟΧΙ και την αξιοπρέπεια του λαού, υποτάχτηκαν, εξευτελίστηκαν και υπόγραψαν την “λίστα φρικαλεοτήτων”, όπως ονόμασε το νέο φιρμάνι-μνημόνιο της τρόικας το ίδιο το γερμανικό Σπήγκελ.

Οι τύραννοι της ΕΕ και του ΔΝΤ, με την αμέριστη υποστήριξη του Μαύρου Μετώπου ΝΔ-Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ, αλλά και των “γιέσμεν” μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, προχωρούν στην ολοκλήρωση του αντι-λαϊκού πραξικοπήματος τους, με τις ψηφοφορίες στην Βουλή Τρίτη και Τετάρτη, κι ουσιαστικά στην τυπική ανάθεση της διακυβέρνησης της χώρας σε μια ανασχηματισμένη, άτυπη ή και επίσημη “εθνική” κυβέρνηση εθελόδουλων, χωρίς ενοχλητικούς, ένα επιτελείο υποταγμένων στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον.

Μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία του αγανακτισμένου και προδομένου λαού, το ΕΕΚ-Τροτσκιστές καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που σέβονται ακόμα την λαϊκή πλειοψηφία που τους ψήφισε, να καταψηφίσουν αταλάντευτα την λίστα φρικαλεοτήτων της τρόικας. Τι έχουν να φοβηθούν; Μήπως πέσει η κυβέρνηση των συνθηκολόγων που ήδη βρίσκεται στα χέρια της Μέρκελ και των λακέδων της, του Μεϊμαράκη, του Ποταμιού, της Φώφης, των ξένων και ντόπιων καπιτα-ληστών; Σε περίπτωση απώλειας της περιβόητης “δεδηλωμένης” ακόμα και οι πρόωρες εκλογές θα έδιναν μια ευκαιρία να συζητήσει όλος ο λαός και να εκφράσει την δική του άποψη, όπως το έκανε και στις 5 Ιουλίου.

Πάνω απ' όλα ακούμε το εργατικό και λαϊκό κίνημα που έδειξε την δύναμη αντίστασης και την μαχητική του ικανότητα στις 3 και 5 Ιουλίου να δράσει, να συζητήσει συλλογικά, να οργανωθεί για να σκίσει την επαίσχυντη συνθηκολόγηση και όλα τα μνημόνια προετοιμάζοντας μια ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.


Το Πολιτικό Γραφείο του ΕΕΚ-Τροτσκιστές,
13 Ιουλίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου