* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Κυβέρνηση Μνημονιακή, Χωρίς Ελπίδα Και Προοπτική

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ούτε την έκπληξη δεν προσφέρει πλέον η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεπικουρείται και στηρίζεται από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι. Το νέο κυβερνητικό σχήμα (αλήθεια, έμεινε κάποιος-κάποια εκτός;) είναι «ειδικού σκοπού», για να εφαρμόσει δηλαδή μέχρι κεραίας το καινούργιο μνημόνιο που υπέγραψε, στις πλάτες ενός λαού που το αρνήθηκε με βροντερή πλειοψηφία.

Είναι κυβέρνηση συνέχειας του αντιλαϊκού πραξικοπήματος που δικαιολογείται με επιχειρήματα ήδη γνωστά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ή με τραγικές ιδεολογικές-ιστορικές ακροβασίες, με βίαιη και καθολική καταστολή των συγκεντρώσεων από τα πανουσικά «αριστερά» ΜΑΤ.

Είναι κυβέρνηση διαιώνισης του μόνιμου πλέον εκβιασμού «μνημόνιο ή χάος», της οριστικής και αμετάκλητης χρεοκοπίας του λαού για να διασωθούν οι τράπεζες και να πλουτίσουν περισσότερο οι δανειστές. Όχι απλώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη δήθεν «κυβέρνηση αριστεράς», δεν υπάρχει και κανένα χρονικό περιθώριο.

Όπως καμία κυβέρνηση μνημονίου δεν στέριωσε τα τελευταία χρόνια, έτσι δεν θα στεριώσει και αυτή. Η εμπειρία του «ΟΧΙ», η υπεράσπισή του μέχρι το τέλος, οι κινητοποιήσεις και οι απεργίες πρέπει να ορθώσουν τείχος απέναντι στο νέο μνημόνιο και την κυβέρνησή του.

Ρήξη τώρα με ΕΕ, ΔΝΤ και έξοδος από ευρώ και ΕΕ

Στάση πληρωμών και διαγραφή του χρέους

Εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο

Ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και κάθε κυβέρνησης που την υλοποιεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου