* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Μαχητική Πορεία Στα Γραφεία Της ΕΕ (Video)


 Ελευθεριακός *9
Πάνω από 3500 άτομα συμμετείχαν στην κινητοποίηση για το ΟΧΙ της ΡΗΞΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Στην πορεία συμμετείχαν με πανό φοιτητικοί σύλλογοι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΜΑΡΣ, το Δίκτυο Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος, το «Κίνημα Δεν Πληρώνω», η ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, συνελεύσεις και συλλογικότητες της εργατικής αυτονομίας, ο Σύλλογος μαρξιστικής σκέψης «Γ. Κορδάτος, η ΟΚΔΕ 


Η μαχητική πορεία πορεύτηκε μέσω της οδού Ακαδημίας προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα. Η διαδήλωση διακόπηκε όταν εμφανίστηκαν στα πλάγια των μπλοκ πολλές διμοιρίες ΜΑΤ. Οι διοργανωτές απαίτησαν να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις από την πορεία, πράγμα που έγινε λίγο αργότερα, για να ξεκινήσει ξανά η διαδήλωση.

Στα γραφεία της ΕΕ οι χιλιάδες διαδηλωτές φώναξαν μαχητικά συνθήματα: «Εμπρός λαέ, μην τους φοβηθείς, τώρα με το ΌΧΙ της ανατροπής», «Όχι ταξικό, ανατρεπτικό, αυτή είναι η απάντηση σε κάθε αφεντικό".

Οι διαδηλωτές με σκάλα ανάρτησαν πανό στην πρόσοψη του κτιρίου των γραφείων της ΕΕ, «Λάε μην τους φοβηθείς: ΌΧΙ μέχρι τέλους, όχι στα μνημόνια, σε ευρώ-ΕΕ-χρέος». Τα ΜΑΤ του Πανούση επιτέθηκαν στο μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ και έκαναν χρήση χημικών και «κρότου- λάμψης». Η διαδήλωση συνεχίστηκε μέχρι το Πολεμικό Μουσείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου