* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Με Tο ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Στο Δημοψήφισμα, Ενάντια Στην Υπογραφή Τρίτου Μνημονίου


ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τέσσερις μέρες πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πηγαινοέρχεται με προτάσεις στους «θεσμούς». Είτε βγαίνουν επίσημα είτε με διαρροές, είτε βαφτίζονται «παράταση του υφιστάμενου προγράμματος» είτε νέο πακέτο διάσωσης, και ανεξάρτητα από τις λεπτομέρειές τους, οι επιστολές αυτές αποτελούν στην ουσία το ίδιο πράγμα: προτάσεις για υπογραφή νέου Μνημονίου!

Η κυβέρνηση και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σερνάμενη διαρκώς σε μια απολύτως αποτυχημένη «διαπραγμάτευση», αποδεικνύεται ανίκανη ακόμη και να υπηρετήσει το μισό, δειλό και φοβισμένο ΟΧΙ, που πρότεινε για το δημοψήφισμα. Αρκετά στελέχη της μίλησαν και μιλούν ανοιχτά υπέρ της άμεσης συμφωνίας και παράδοσης στους «θεσμούς» ή προσδοκούν σε ένα ΝΑΙ το οποίο θα το... φορτώσουν στο λαό.

Η συνολική κυβερνητική τακτική ουσιαστικά «κονταίνει» την πολιτική δυναμική του ΟΧΙ, οριοθετώντας το από τώρα, εντός και παράλληλα με την συμφωνία με τους δανειστές για το 3ο Μνημόνιο. Φοβούνται την απελευθέρωση των λαϊκών διαθέσεων αντίστασης για την επόμενη μέρα ενός ΟΧΙ, που αντικειμενικά θα βρουν απέναντι.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους αργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους, να συμμετάσχουν μαζικά στο δημοψήφισμα της Κυριακής ψηφίζοντας ΟΧΙ.

Το ΟΧΙ στην μαύρη πρόταση της τρόικας για ένα νέο βαρύτερο γύρο μνημονιακής λεηλασίας, αποτελεί ταυτόχρονα και ένα βαρύ ΟΧΙ στον κατήφορο των συνεχών "προτάσεων" της κυβέρνησης που αποδέχονται ολοένα και περισσότερους αντιλαϊκούς μνημονιακούς όρους και στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τους υποστηρικτές του ΝΑΙ

Να σταματήσουν τώρα οι διαπραγματεύσεις υποταγής κυβέρνησης και τρόικας

ΟΧΙ σε νέο τρίτο μνημόνιο

ΟΧΙ σε κάθε μνημονιακή συμφωνία

ΟΧΙ και ΕΞΩ από ευρωζώνη και ΕΕ

ΟΧΙ στην πληρωμή του ληστρικού χρέους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου