* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου (IWW) : Σάββατο 18/07, 20:00 – «Η εργατική τάξη και η εργοδοτική τάξη δεν έχουν τίποτα το κοινό!»

ΟΧΙ! Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε.

Ο αγώνας για την ανθρώπινη χειραφέτηση, είναι αγώνας ενάντια στο καπιταλισμό αλλά και σε κάθε θεσμό ή πολιτική ανάθεσης και διαχωρισμένης αντιπροσώπευσης. Το πρόσφατο ΟΧΙ δεν πρέπει να μείνει ως μια δημοψηφική νίκη των «Ελλήνων», αλλά να αποτελέσει την εκκίνηση των εργαζομένων για να συνεχιστεί και να δυναμώσει η αυτοοργάνωση. Ο ταξικός αγώνας είναι η βασική και ικανή συνθήκη όχι μόνο να σταματήσουμε την καπιταλιστική επίθεση, αλλά και το συνεκτικό στοιχείο που μας επιτρέπει να ξαναθυμηθούμε, βασικές αξίες της τάξης μας όπως η αλληλεγγύη, η άμεση δράση και η συντροφικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, με αφορμή τα 110 χρόνια από την ίδρυση των Βιομηχανικών Εργατών του Κόσμου (ΙWW) σας προσκαλούμε στην εκδήλωση συζήτηση: «Η εργατική τάξη και η εργοδοτική τάξη δεν έχουν τίποτα το κοινό!» Η επικαιρότητα του Επαναστατικού Συνδικαλισμού, στις 18 Ιουλίου, 8μμ στο Ευτοπικό Εργαστήρι, Λεωνίδου 62 & Θερμοπυλών, Κεραμεικός. ΌΧΙ για να νοσταλγήσουμε την ιστορία. Αλλά για να μάθουμε και να διδαχθούμε από το παρελθόν, ώστε να οργανώσουμε το παρόν, για να χειραφετήσουμε το μέλλον.

Βιομηχανικοί Εργάτες του Κόσμου (IWW)
Περιφερειακή Οργανωτική Επιτροπή (GreROC)

iwwgreece@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου