* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Οι Συνεχιζόμενες Και Σήμερα Απειλές Των Χρυσαυγιτών Δεν Μας Τρομάζουν

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Από το πρωί στα εκλογικά κέντρα της Α΄και Β΄ Πειραια κυκλοφορεί ένα μπουλούκι Χρυσαυγιτών, μια μεταφερόμενη ομάδα με υποψήφιους βουλευτές και άλλα κατακάθια, που απειλεί και υβρίζει τους εκλογικούς αντιπροσώπους και όποιον-αν κάθεται στα τραπεζάκια της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ-ανένταχτοι-ες. Αντίστοιχες προκλήσεις σημειώθηκαν από το πρωί και στον Κολωνό.

Δεν τους αρκεί που ο αρχηγός της εγκληματικής συμμορίας τους ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και τα τσιράκια του συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο: να δείξουν ότι το μόνο τους επιχείρημα είναι οι τραμπουκισμοί απέναντι στον κόσμο της αριστεράς και του κινήματος. Άλλωστε, έχουν να δώσουν λόγο και στα αφεντικά τους, τους μεγαλοεργολάβους και τους εφοπλιστές που τους στηρίζουν. Και ο εχθρός όλων αυτών είναι προφανώς ο κόσμος της αριστεράς και του κινήματος.

Δεν μας φοβίζουν, όπως δεν μας φόβισαν ποτέ. Ξέρουμε να απαντάμε τις προκλήσεις τους.

Όμως, για άλλη μια φορά θέλουμε να θυμίσουμε ότι όλα αυτά γίνονται με τις πλάτες της αστυνομίας, της πολιτείας και του δικαστικού συστήματος που έχει φανεί πολύ «τυφλό» απέναντι στα εγκλήματά τους.

Οι μόνοι που μπορούν στην πράξη να τσακίσουν τα σχέδια των φασιστών, να τους απομονώσουν και να τους στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι το μαχητικό εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα, μαζί με τον οργανωμένο λαό. Η ματαίωση της προεκλογικής φασιστοσύναξης στο κέντρο του Πειραιά στις 11/9 ,που τους χάλασε τα σχέδια και τους απομόνωσε στα γραφεία τους, το απέδειξε στην πράξη. Η πάλη ενάντια στο φασισμό είναι παράλληλα αγώνας ενάντια στις πολιτικές παλιών και νέων μνημονίων, της Ε.Ε., των κυβερνήσεών τους, της φτώχειας , του αυταρχισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Είναι αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των καταπιεσμένων και έχει σαν βασική και απαραίτητη πτυχή την υπεράσπιση των προσφύγων και των μεταναστών.

Αυτή είναι η καλύτερη τιμή για τους νεκρούς μας, αυτή είναι η καλύτερη τιμή για τον Παύλο Φύσσα.

1 σχόλιο: