* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε Ανάσα Να Μην Πάρει Η Κυβέρνηση Του Μαύρου Μετώπου

Η κοινοβουλευτική ήττα της κυβέρνησης το βράδυ της Τετάρτης αποτυπώνεται στις φωτογραφίες μετά την ψηφοφορία στη Βουλή και τη διάψευση προσδοκιών για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κατήφεια και απογοήτευση από τους συνήθως εριστικούς συνεργάτες της τρόικας. Μαζί τους βυθίζονται και οι χειρότεροι του πάντα πολιτικά πρόθυμου κύκλου της ΔΗΜΑΡ, οι ακροδεξιές εφεδρείες που δεν εμφανίστηκαν στην πρώτη ψηφοφορία, οι «ανεξάρτητοι»-εξαρτημένοι από μύχια συμφέροντα βουλευτές που θα κληθούν να υποστυλώσουν το κυβερνητικό οικοδόμημα.

Δεν φτάνει αυτό όμως. Τώρα πρέπει να αυξήσουμε την πίεση. Το σύστημα θα ανασυνταχθεί και θα αντεπιτεθεί όπως το κάνει συνέχεια. Να μην μας βρει απροετοίμαστους αυτή τη φορά, να περιμένουμε «να ωριμάσουν οι κοινοβουλευτικές συνθήκες». Ακόμα και αν οι 160 βουλευτές είναι ήττα για το κυβερνητικό μπλοκ, δεν σημαίνει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο για να βρεθούν άλλοι 20 «πρόθυμοι».

Το κίνημα δεν κάνει προσθαφαιρέσεις. Πρέπει να ζητήσει, να διεκδικήσει δυνατά την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της. Να είναι έτοιμο να αποτρέψει κάθε σενάριο «συναίνεσης» που βρωμάει έντονα «’89» με υποσχέσεις για εκλογές αργότερα κ.λπ., όπως συζητιέται έντονα.

Να τους ανατρέψουμε αυτούς, την πολιτική τους και κάθε «συναίνεση» από την οποία μοναδικός χαμένος θα είναι ο λαός και τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

Να σπάσουμε τη φυλακή των αγορών, της ΕΕ και του ευρώ, να αποτρέψουμε τα πραξικοπήματά τους και να απαντήσουμε με κινητοποιήσεις στην τρομοκρατια τους. Να τα βάλουμε με όλο το μαύρο μέτωπο, στο σύνολό του, με απειθαρχία σε κάθε μνημονιακό νόμο, με προειδοποίηση για κάθε φιλόδοξο διαχειριστή ότι θα είναι ο επόμενος που θα ανατραπεί.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου