* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές ;.../ Κάτι Τρέχει...

Εκλογές ;.../ Κάτι Τρέχει.../ 9/12/2014 / του Θαν.Αν

29 Δεκέμβρη θα κρίνει το κοινοβούλιο αν θα πάμε για εκλογές, αν δεν βρεθούν οι 180 βουλευτές για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά την πίεση της κυβέρνησης από την τρόικα να φέρει νωρίτερα την εκλογή του.

Δεν είναι απίθανο να βρεθούν οι περίφημοι 180 βουλευτές, μάλιστα το ΜΕGA τονίζει ότι αρκετοί ανεξάρτητοι βουλευτές που προέρχονταν από την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι διατεθειμένοι (μέσα από εκβιασμούς για σκάνδαλα...) να προχωρήσουν στον εκβιασμό της  κυβέρνησης για "πολιτική σταθερότητα" και "συμμαχία με την τρόικα" και να ψηφίσουν.
Ανεξάρτητα αν πάμε ή όχι σε εκλογές και μάλιστα θα έχουμε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (δύσκολη η κοινοβουλευτική πλειοψηφία) μαζί (;) με ΑΝΕΛ..με το πιο δεξιό ΣΥΡΙΖΑ να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο θα έχουμε μια διαχείριση και όχι αλλαγή πολιτικής.
Χωρίς αυταπάτες, οι εκλογές και οποιαδήποτε κυβέρνηση που θα προκύψει δεν θα μπορεί και δεν θα θέλει να αλλάξει πολιτική. Η καπιταλιστική κρίση είναι τόσο βαθιά, που δεν έχει πολυτέλειες για παροχές και ανακούφιση της πλατιάς πλειοψηφίας, μόνη επιλογή του συστήματος η ολομέτωπη επίθεση στην εργατική τάξη και στην νεολαία.
Στα πλαίσια που έχει φτάσει ο καπιταλισμός, δεν έχουμε πολλές επιλογές και μάλιστα εκλογικές...μόνη επιλογή μας η ανατροπή και η σύγκρουση μαζί του. Η μόνη αντιπολίτευση είμαστε εμείς !. Το δίλημμα είναι για εμάς ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ή ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ...δύσκολος δρόμος αλλά ο μόνος αναγκαίος και ρεαλιστικός για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης, για τον ελευθεριακό κομμουνισμό, για την κοινωνική χειραφέτηση.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ

Υ.Γ. Με την ονομασία "Κάτι Τρέχει..." θα συμβάλουμε σε τακτική δημοσίευση κειμένων για τα σημαντικά γεγονότα που διαδραματίζονται καθημερινά. Ξεκινάμε...καλή ενημέρωση...θέλουμε την συμβολή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου