* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

8η Συνδιάσκεψη ΚΚΕ (μ-λ)

Μας στάλθηκε με email από τον σύντροφο Κώστα Τατ.


Το ΚΚΕ(μ-λ) προχωράει στην πραγματοποίηση της 8ης Συνδιάσκεψής του στις αρχές του νέου έτους. Ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά οι εσωτερικές συζητήσεις και υπάρχουν σχετικά κείμενα. Η οργάνωση του ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον κόσμο που το ακολουθεί ή το παρακολουθεί και όποιον άλλο ενδιαφέρεται για τα τεκταινόμενα στην χώρα, στο διεθνή χώρο, στην αριστερά και στο κίνημα, ανεξάρτητα από το αν ανήκει σε κάποιο άλλο χώρο ή όχι, να πάρει μέρος με ένα ουσιαστικό τρόπο.





"Είναι τέτοια η πραγματικότητα της βάρβαρης και οξυμένης επίθεσης του συστήματος ενάντια και στα πιο στοιχειώδη δικαιώματα-κατακτήσεις της εργατικής τάξης, των εργαζόμενων, της νεολαίας που κάνει περισσότερο αναγκαία από ποτέ τη διεύρυνση και την προώθηση στην πράξη του περιεχομένου, των δικαιωμάτων, των κατευθύνσεων, των στόχων ή των μορφών πάλης από την πλευρά του λαού, για την αντίσταση σ’ αυτή την επίθεση και την οικοδόμηση όρων για την ανατροπή του συστήματος της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Για τα ζητήματα αυτά και ως συνέχεια των προηγούμενων προσπαθειών μας, η 8η Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ(μ-λ) καταθέτει προτάσεις προς το κίνημα για την ανασυγκρότησή του, επιχειρεί να συνολικοποιήσει την πείρα που έχει συσσωρευτεί και να κάνει στο μέτρο του δυνατού τα απαραίτητα προχωρήματα που απαιτούν οι συνθήκες."




Τα κείμενα της Συνδιάσκεψης υπάρχουν ολόκληρα στην ιστοσελίδα του, όπου ήδη έχουν δημοσιευτεί και τα πρώτα κείμενα του διαλόγου. Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου