* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σωματειο Wind : Συνεχίζουμε Μέχρι Τη Νίκη… Μεγάλη Η Συμμετοχή Στην Απεργία 11/12 Από Τους Εργαζόμενους

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να αναφερθούμε στη μεγάλη συμμετοχή που είχε η απεργία της 11/12, παρά το ότι τα διευθυντικά στελέχη προσπάθησαν εκτός από το να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό, να ενημερώσουν ψευδώς τους υπόλοιπους εργαζομένους ότι τα κτίρια είναι κλειστά (στέλνοντας μαζικά sms) ώστε να μην συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Επίσης, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αλληλέγγυους από σωματεία, συνελεύσεις γειτονιών, πρωτοβουλίες, καταλήψεις και άλλες συλλογικότητες, που συμπαρίστανται στον αγώνα που δίνει το σωματείο μας για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο μόνος δρόμος για την επίτευξη των στόχων μας και το μόνο όπλο απέναντι στις επιθέσεις της εργοδοσίας (και όχι μόνο) είναι η αλληλεγγύη.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind)

Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005

Τηλ.: 210 5100910– Φαξ: 210 5100961 – E-mail : symboulio@pasetim.com

—————————————————————————————–

Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη…

Μετά την επιτυχία της απεργίας και τις ταυτόχρονες παρεμβάσεις σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα στις 11/12, καθώς και τις παρεμβάσεις των προηγούμενων ημερών σε Ζωγράφου, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή και Αργυρούπολη, το Σωματείο μας συνεχίζει τις δράσεις του στα πλαίσια της διεκδίκησης της Ε.Σ.Σ.Ε με τη συνδρομή της επιτροπής αλληλεγγύης. Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 13/12, ώρα 10.00 π.μ. παρέμβαση της επιτροπής αλληλεγγύης στο καταναλωτικό κοινό έξω από το κατάστημα της WIND στην Αργυρούπολη, διεύθυνση Κύπρου 110.

Σάββατο 13/12, ώρα 7.00 μ.μ. παρέμβαση στο Περιστέρι ενάντια στη Λευκή Νύχτα που αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων ως αργά το βράδυ.

Κυριακή 14/12, ώρα 9.00 π.μ. παρέμβαση-κινητοποίηση μαζί με το συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα απελευθερωμένα ωράρια.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να αναφερθούμε στη μεγάλη συμμετοχή που είχε η απεργία της 11/12, παρά το ότι τα διευθυντικά στελέχη προσπάθησαν εκτός από το να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό, να ενημερώσουν ψευδώς τους υπόλοιπους εργαζομένους ότι τα κτίρια είναι κλειστά (στέλνοντας μαζικά sms) ώστε να μην συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Επίσης, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αλληλέγγυους από σωματεία, συνελεύσεις γειτονιών, πρωτοβουλίες, καταλήψεις και άλλες συλλογικότητες, που συμπαρίστανται στον αγώνα που δίνει το σωματείο μας για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο μόνος δρόμος για την επίτευξη των στόχων μας και το μόνο όπλο απέναντι στις επιθέσεις της εργοδοσίας (και όχι μόνο) είναι η αλληλεγγύη.

Την Τρίτη 16/12 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με τετράωρη στάση εργασίας (14.00μμ-18.00μμ) ώστε να αποφασιστούν περαιτέρω ενέργειες.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 μ.μ. – 6 μ.μ.

Λ. Αθηνών, εστιατόριο

Απαιτούμε Άμεσα Υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης με βάση τις ανάγκες μας!

Ενωμένοι στο Σωματείο συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου