* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε 161 βουλευτές.../ Κάτι Τρέχει...

Ούτε 161 βουλευτές.../ Κάτι Τρέχει.../ 18-12-2014/ της Ζιζού

Ούτε 161 βουλευτές δεν βρήκε η συγκυβέρνηση στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι 160 βουλευτές που ψήφισαν Δήμα δεν είναι "ρεύμα" νίκης αλλά όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτες οι εκλογές. Δεν γνωρίζουμε αν αλλάξει υποψήφιο (δύσκολο...) ο Σαμαράς αλλά η κινδυνολογία, η οικονομική τρομοκρατία θα συνεχιστεί...δείχνοντας το πανικό της συγκυβέρνησης και των τσιράκιων της.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα κείμενα μας, δεν ελπίζουμε τίποτα σε μια εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, βέβαια πιστεύουμε κάποια μέτρα "ανακούφισης" θα πάρει αλλά μέσα στα πλαίσια της Ε.Ε. και του Ευρώ δεν μπορεί να φέρει ριζικές, ριζοσπαστικές λύσεις. Η πλατιά κοινωνική πλειοψηφία που πλήττεται από την καπιταλιστική κρίση "ελπίζει" (με αυταπάτες ή όχι...) στο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν μπορούμε να μην το πάρουμε υπόψιν μας...για την τακτική μας απέναντι σε μια πιθανόν "αριστερή" κυβέρνηση.

Όποια στάση κρατήσει ο κόσμος του α/α και της επαναστατικής αριστεράς απέναντι στις εκλογές που φαίνονται πως είναι μπροστά μας...για εμάς θέλουμε να δηλώσουμε ότι οι μάχες βρίσκονται μπροστά μας...η προετοιμασία μας (θεωρητικά και πρακτικά) πρέπει να μας βρει έτοιμους απέναντι στη διαχειριστική "αριστερή" κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Καλούμε όλο τον κόσμο του "χώρου", τους απλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, όλους τους αριστερούς και δημοκρατικούς πολίτες σε επαγρύπνηση και σε αγώνες ενάντια στην καπιταλιστική ζούγκλα...μέτωπο αγώνα ενάντια σε αντεργατικά μέτρα οποιασδήποτε κυβέρνησης και τρόικας...να βαδίσουμε όλοι μαζί για έναν άλλο κόσμο ελευθερίας και ισότητας....την κοινωνία του ελευθεριακού κομμουνισμού... 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΦΡΑΞΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου