* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Κουφοντίνας – Γουρνάς : Έμπρακτη Αλληλεγγύη Στον Ν. Ρωμανό Και Σ” Όσους Παλεύουν

Σήμερα, 6 Δεκέμβρη, αρνούμαστε να μπούμε στα κελιά, σε ένδειξη συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό και σ” όσους παλεύουν. Θα είμαστε νοερά μαζί τους.

Αυτό τονίζουν σε δήλωσή τους, που μας υπαγόρευσαν τηλεφωνικά πριν από λίγο, οι πολιτικοί κρατούμενοι Δημήτρης Κουφοντίνας και Κώστας Γουρνάς, φυλακισμένοι στην ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού. Ολόκληρη η δήλωσή τους έχει ως εξής:

Δήλωση Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γουρνά


Ο Νίκος Ρωμανός δεν δίνει απλώς μια μάχη για μια εκπαιδευτική άδεια. Ο αγώνας του δεν είναι ένας προσωπικός αγώνας. Πάνω στις νεανικές του πλάτες, αυτές που σμιλεύτηκαν από τη φλόγα της εξέγερσης του Δεκέμβρη του ’08, ακουμπούν οι πόθοι όλων εκείνων που αντιστέκονται, αλλά και όσων δεν τολμούν ακόμα ν” αντισταθούν. Όλων εκείνων που τσάκισε και τσακίζει η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του Μνημονίου.

Ο αγώνας του Νίκου είναι αγώνας όλων μας. Με τη θαυμαστή στάση και το ήθος του τιμά την επαναστατική παράδοση και δείχνει το δρόμο του αγώνα, που είναι δύσκολος, σκληρός, αλλά ωραίος. Μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα, στιγμή τη στιγμή, αντιμέτωπος με το βαρύ τίμημα που έχουν οι πραγματικοί αγώνες, αυτοί που φέρνουν τη νίκη και την ελπίδα. Γι” αυτό και συγκινεί και συνεγείρει και ξεσηκώνει το σεβασμό, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη, που διαρκώς ογκώνονται και αγκαλιάζουν ολόκληρη την κοινωνία. Γι” αυτό ο Νίκος έχει ήδη νικήσει.

Σήμερα, 6 Δεκέμβρη, τη μέρα που το κράτος δολοφόνησε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, και όλες τις μέρες και τα χρόνια μέχρι σήμερα, που δολοφονεί τα όνειρα όλων των νέων, ο Νίκος Ρωμανός δείχνει πώς παίρνουνε τα όνειρα εκδίκηση.


Ολοι σήμερα στο δρόμο.

Αλληλεγγύη στον Νίκο Ρωμανό, αλληλεγγύη σ” όσους παλεύουν.


Ως ελάχιστη συμπαράσταση, σήμερα 6 Δεκέμβρη θα αρνηθούμε να μπούμε στα κελιά. Θα βρισκόμαστε νοερά δίπλα στον Νίκο, δίπλα στους συναγωνιστές στο δρόμο.

Δημήτρης Κουφοντίνας
Κώστας Γουρνάς

Ειδική πτέρυγα Φυλακών Κορυδαλλού
6 Δεκέμβρη 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου