* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Στην Ισραηλινή Πρεσβεία, Πέμπτη 10 Ιουλίου, 6.30 μμ

Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους/ες

Το Ισραήλ συνεχίζει τη συλλογική τιμωρία του παλαιστινιακού λαού, εξαπολύοντας δολοφονικούς και καταστροφικούς βομβαρδισμούς στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας, και συνεχή πογκρόμ συλλήψεων, φονικές επιδρομές, κατεδαφίσεις και καταστολή των διαδηλώσεων στη Δυτική Όχθη. Ταυτόχρονα πολλές είναι οι φωνές στην ισραηλινή κυβέρνηση, αλλά δυστυχώς και στην ισραηλινή κοινωνία, που ζητούν ακόμα μεγαλύτερη βαρβαρότητα και νέα χερσαία επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας . Ήδη έχουν κληθεί χιλιάδες έφεδροι για να ενισχύσουν τις Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής.
Οι Παλαιστίνιοι ξεσηκώνονται στη Δυτική Όχθη, την Ανατολική Ιερουσαλήμ, αλλά και μέσα στο Ισραήλ, ενώ στη Λωρίδα της Γάζας η ένοπλη παλαιστινιακή αντίσταση δίνει και πάλι άνιση μάχη απέναντι σε μια από τις ισχυρότερες πολεμικές μηχανές του κόσμου.

Είναι ώρα να δείξουμε και πάλι την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους/ες, να συμμετάσχουμε στις διεθνείς κινητοποιήσεις για την αποτροπή μιας νέας ισραηλινής στρατιωτικής εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας, να πιέσουμε την ελληνική κυβέρνηση να πάψει τη στρατηγική συμμαχία με το ισραηλινό κράτος-τρομοκράτη.

Ο Σύλλογος Ιντιφάντα καλεί κι αυτός, μαζί με άλλες συλλογικότητες αλληλεγγύης και παλαιστινιακές οργανώσεις, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ισραηλινή πρεσβεία την ερχόμενη Πέμπτη 10/7 στις 6.30 μ.μ.

Καλούμε κινηματικές, κοινωνικές, πολιτικές συλλογικότητες, οργανώσεις, καθώς και κόμματα της αριστεράς, να ενισχύσουν την κινητοποίηση.

Παράλληλα καλούμε σε διάδοση του διεθνούς κινήματος BDS (Μποϊκοτάζ – απόσυρση επενδύσεων – κυρώσεις) εναντίον του Ισραηλινού απαρτχάιντ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,
Κηφισίας και Κατεχάκη
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, 6.30 μ.μ.

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Πηγή: intifadagr.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου