* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Προκήρυξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ και ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΕΡΓΑΤΕΣ της ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ


Άρχισε η δίκη του Βαγγελάτου Α.Ε. και των μπράβων του, που είχαν τολμήσει να σηκώσουν καραμπίνες στα αδέρφια μας εργάτες μετανάστες που ζητούσαν τα χρήματα τους, τραυματίζοντας 35 εκμεταλλευόμενους κολασμένους.

Ο Βαγγελάτος και οι μπράβοι τους, η υπεράσπιση στο δικαστήριο παρουσιάζει τους μετανάστες εργάτες ως δουλεμπόρους ενώ δεν λείπουν οι απειλές και οι τραμπουκισμοί.


Μετά την αποτυχία των τραμπούκων – φονιάδων να δωροδοκήσουν τα θύματα της επίθεσης για να παραιτηθούν από την δίκη, ο Τ. Τσόντι (βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη) δέκτηκε τρομοκρατική επίθεση στην παράγκα του, όπου τον ξυλοκόπησαν, απαίτησαν να μην παρουσιαστεί στην δίκη και απείλησαν να τον σκοτώσουν.Η εργατική μάχη των εργατών στην Μανωλάδα είναι αγώνας όλου του προλεταριάτου, των ανέργων, της νεολαίας ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, στις επιταγές των αφεντικών. Είναι αγώνας ενάντια στο ρατσισμό, ενάντια στην νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.Από τον ηρωικό αγώνα των καθαριστριών μέχρι τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του προλεταριάτου και των φτωχών γίνονται τα βήματα για την ενότητα των ντόπιων και μεταναστών εργατών ενάντια στην βαρβαρότητα, την εκμετάλλευση, την καταπίεση του κεφαλαίου και του κράτους.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΤΟΣ Α.Ε.ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ.ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥ.


Ελευθεριακή Φράξια eleytheriakifraxia.blogspot.com

ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29 wwwpanthiras29.blogspot.com

Ιούλης 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου