* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΜΑΤ Eπιτέθηκαν Στις Καθαρίστριες, Με Άγριο Ξυλοδαρμό Και Μία Σύλληψη

Με την προσαγωγή μιας απολυμένης καθαρίστριας και λίγο νωρίτερα με την επίθεση σε όλες τις συγκεντρωμένες διασφαλίστηκε από τα ΜΑΤ ότι η επίσκεψη των εκπροσώπων της τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών θα ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα!

Συγκεκριμένα, οι καθαρίστριες, μοίραζαν από το πρωί της Πέμπτης ενημερωτικά φυλλάδια σε τουρίστες επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Όταν επέστρεψαν στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, όπου και παραμένουν σε καθιστική διαμαρτυρία για περισσότερο από τρεις μήνες, διαπίστωσαν ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου κατέβαζαν τα ρολά της εισόδου, λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψης των τροϊκανών.

Οι απολυμένες αντέδρασαν, προσπαθώντας να κρατήσουν ανοιχτή την είσοδο, με αποτέλεσμα την επέμβαση των ΜΑΤ, η οποία κατέληξε στην προσαγωγή μιας εκ των καθαριστριών.

Σημειώνεται ότι η συλληφθείσα καθαρίστρια είναι καρδιοπαθής και στην προηγούμενη επίθεση των ΜΑΤ είχε υποστεί επεισόδιο και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Πηγή : http://rednotebook.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου