* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Εκδήλωση - Συναυλία Στη Νέα Σμύρνη Από Την Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΣΤΟΥ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Λευτεριά στο λαό – θάνατος στο φασισμό και στον καπιταλισμό!


Παρασκευή 11 Ιουλίου
Κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης

10 μμ LIVE με τους Θάνο Ανεστόπουλο και Fuga Perpetua
9 μμ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με Σάββα Μιχαήλ (ΕΕΚ), Νίκο Τζιρή (ΟΕΝ)
8 μμ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από την ομάδα “Σημείο”


Εδώ και οχτώ μήνες οι εργάτες της Ανατολικής Ουκρανίας παλεύουν ενάντια στην ακροδεξιά και φασιστική κυβέρνηση που επέβαλαν σ” όλη τη χώρα οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Με εργατικά συμβούλια και ένοπλες πολιτοφυλακές ο λαός στο Σλαβιάνσκ και το Ντονέτσκ λένε όχι στη μετατροπή της Ουκρανίας και όλου του πρώην σοβιετικού χώρου σε αποικία των ιμπεριαλιστών της Δύσης, ιδρύοντας τις δικές του, λαϊκές δημοκρατίες.

Την ίδια στιγμή, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των τελευταίων Ευρωεκλογών σε όλη την Ευρώπη σηκώνει κεφάλι ο εθνικισμός και ο φασισμός. Στην Ελλάδα, η ναζιστική Χρυσή Αυγή και άλλες ακροδεξιές οργανώσεις ακολουθούν.
Μόνο η διεθνής και διεθνιστική επαναστατική δράση όλων των εργατών της Ευρώπης μπορεί να τσακίσει τους φασίστες, το χρεοκοπημένο καπιταλισμό που τους γεννά και το κράτος του που τους υποθάλπει.


Πηγή : konservokouti-oen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου