* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Νεκρός Kρατούμενος Mετανάστης Στα Κολαστήρια Της Αμυγδαλέζας

από νικος

Νεκρός κρατούμενος μετανάστης στα κολαστήρια της Αμυγδαλέζας


Θάνατο από εισρόφηση βρήκε την Τρίτη στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, πενηντάχρονος κρατούμενος πακιστανικής καταγωγής.

Ο κρατούμενος, γύρω στις 4 το απόγευμα, μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Αμυγδαλέζας με εισρόφηση. Οι ελάχιστοι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη με απινιδωτή και με καρδιακή αναζωογόνηση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο κρατούμενος κατέληξε στην Αμυγδαλέζα και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διεξάγεται αναμένονται τη Δευτέρα.

Πρόκειται για τον τρίτο γνωστό θάνατο (δολοφονία) κρατούμενου στα κέντρα κράτησης για ιατρικούς λόγους, τη στιγμή που η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των κέντρων είναι ελλιπής και οι συνθήκες κράτησης εξαιρετικά νοσογόνες. Ένας κρατούμενος είχε χάσει τη ζωή του πέρσι τον Ιούλιο στο Σισμανόγλειο από νόσημα, που δεν διαγνώστηκε και δεν αντιμετωπίστηκε έγκαιρα στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου. Άλλος ένας κρατούμενος είχε καταλήξει στον Ευαγγελισμό το Νοέμβριο λόγω σοβαρής ασθένειας που κι αυτή δεν αντιμετωπίστηκε στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου.

Στους θανάτους -δολοφονίες αυτούς προστίθενται δύο θάνατοι από αυτοκτονία σε κρατητήρια της Δυτικής Μακεδονίας πέρσι το καλοκαίρι και άλλος ένας θάνατος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Ξάνθη.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !!! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου