* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Λευτεριά Και Αλληλεγγύη Στον Παλαιστινιακό Λαό - Όλοι και Όλες Στην Πορεία Πέμπτη 31/7 Στα Γραφεία Της ΕΕ

ΑΝΑΡΧΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ

Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της στρατιωτικής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας το κράτος του Ισραήλ όχι μόνο δεν έχει μειώσει την ένταση των επιχειρήσεών του, αλλά αντιθέτως φαίνεται ολοένα και πιο διψασμένο για αίμα, ανεξαρτήτως αν αυτό περιλαμβάνει θανάτους αμάχων και παιδιών, έχοντας ανεβάσει τον αριθμό των δολοφονημένων Παλαιστινίων στους 1.100 με παραπάνω από 200 να αφορούν παιδιά. Τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύει εκ νέου και από ακόμα μια σκοπιά ότι ο θεσμικός της ρόλος αναφέρεται στην προώθηση των συμφερόντων της κυρίαρχης τάξης και δεν έχει ούτε καν μακρινή σχέση με τη βελτίωση της ζωής των λαών, το κράτος του Ισραήλ επιδεικνύει τις δολοφονικές του προθέσεις για τη συνέχιση των επεμβάσεων με τις αυξανόμενες προκλήσεις αξιωματούχων του ποτισμένες με εθνικιστικό δηλητήριο και μισαλλοδοξία.

Χωρίς αυταπάτες για τον ρόλο της Χαμάς και αδιαπραγμάτευτα απέναντι στο εγκληματικό ισραηλινό κράτος, και σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως αυτό που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Γάζα δε χωράει καμία υποχώρηση. Οι σφαγές λαών αφορούν πρωτίστως τον κόσμο της Εργασίας και είναι αυτός που οφείλει να σηκώσει τη φωνή του στο ύψος των περιστάσεων και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον χειμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Όλοι/ες την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 7μμ στο Σύνταγμα για πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία της Ε.Ε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

1 σχόλιο:

 1. Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη – Να τερματιστεί τώρα η πολιορκία της Γάζας και η φονική επιδρομή κατά αμάχων! -Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση - Νίκη στην Ιντιφάντα!

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ
  Πέμπτη 31 Ιουλίου, 7 μμ, Σύνταγμα

  Για τρίτη συνεχή εβδομάδα το κράτος των εγκληματιών του Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας, προσπαθώντας μάταια να λυγίσει την παλαιστινιακή αντίσταση. Συνεχίζοντας τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το ισραηλινό κράτος χτυπάει αδιακρίτως, ακόμα και τα σχολεία των Ηνωμένων Εθνών, στα οποία έχουν καταφύγει πάνω από 150.000 εσωτερικά εκτοπισμένοι, αφαιρώντας τους και την ελάχιστη αίσθηση ασφάλειας, αλλά και νοσοκομεία παίδων και βαριά ασθενών, ασθενοφόρα και ιατρικό προσωπικό. Ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 1000 -και αυξάνεται όσο συνεχίζεται η περισυλλογή των πτωμάτων μέσα από τα ερείπια – και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 6.000.
  Η θαρραλέα και ακλόνητη αντίσταση που συναντούν οι ισραηλινοί στρατιώτες εμποδίζει την προέλαση του ισραηλινού στρατού. Αδυνατώντας να προκαλέσουν οποιαδήποτε σημαντική φθορά στις δυνάμεις και τις υποδομές της αντίστασης, το ισραηλινό πυροβολικό και πολεμικό ναυτικό και τα καθηλωμένα ισραηλινά τανκ, συνεχίζουν να προκαλούν τεράστιες καταστροφές σε νοσοκομεία και υποδομές κοινής ωφέλειας, αφήνοντας τη λωρίδα της Γάζας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς νερό, δολοφονώντας άμαχο πληθυσμό, παιδιά και ηλικιωμένους.
  Παράλληλα, συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί της ισραηλινής αεροπορίας. Οι πιλότοι και τα αεροσκάφη που αρκετές φορές έχουν έρθει στην Ελλάδα για ασκήσεις τα τελευταία χρόνια, αυτές τις μέρες βομβαρδίζουν σπίτια και ξεκληρίζουν οικογένειες στη Γάζα. Ταυτόχρονα η Δυτική Όχθη συγκλονίζεται από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έχουν γίνει από την εποχή της Δεύτερης Ιντιφάντα.
  Η πλήρης στήριξη από ΗΠΑ και ΕΕ που δηλώνουν ότι υπερασπίζονται την «αυτοάμυνα» των σιωνιστών εναντίον «των τρομοκρατών της Χαμάς» ενθαρρύνει τους εγκληματίες πολέμου του κράτους του Ισραήλ να συνεχίζουν τη σφαγή. Στο πλευρό τους τάσσονται καθεστώτα όπως αυτό της Αιγύπτου, που κρατάει το πέρασμα της Ράφα κλειστό συμβάλλοντας στην ενίσχυση του αποκλεισμού της Γάζας. Η ελληνική κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη έχοντας αναδείξει το κράτος τρομοκράτη σε «στρατηγικό εταίρο» και διατηρώντας άριστη συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη σε όλα τα επίπεδα.
  Όμως, οι λαοί, από την Αθήνα και το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι, τη Ν. Υόρκη και το Κάιρο, αισθάνονται διαφορετικά, στέκονται με αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους και ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί τους με κάθε τρόπο.
  Ενώνουμε τις φωνές μας με τους διαδηλωτές από όλο τον κόσμο ενάντια στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος στον παράνομο και ανήθικο αποκλεισμό της Γάζας διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμιά πιθανότητα για εκεχειρία και ειρήνη στην περιοχή.
  Καλούμε αλληλέγγυους, συνδικάτα, συλλόγους και συλλογικότητες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 7μμ στην Πλατεία Συντάγματος και πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ, για να διαδηλώσουμε την αντίθεση μας στη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα και να απαιτήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε σχέση με το σιωνιστικό απαρτχάιντ.
  Καμιά συνεργασία με το ισραηλινό απαρτχάιντ και την ισραηλινή κατοχή!
  Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
  Μέχρις στιγμής συνυπογράφουν:
  Πρωτοβουλία Ένα Καράβι για τη Γάζα
  Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
  Σύλλογος Ιντιφάντα
  Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση
  Ένωση Παλαιστίνιων Εργαζόμενων
  Σύλλογος Al Awda για το Δικαίωμα της Επιστροφής
  Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας
  Γενική Ένωση Παλαιστίνιων Φοιτητών Ελλάδας
  Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών Ελλάδας
  Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας
  Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ)
  Ένωση Μεταναστών Εργατών
  Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό
  Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας
  Αιγυπτιακή Κοινότητα Ελλάδας
  Κοινότητα Σενεγαλέζων

  ΑπάντησηΔιαγραφή