* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Θα σε σκοτώσω άμα σε δω στη Σαλαμίνα». Νέες απειλές στον Ουαλίντ Ταλέμπ από τον βασανιστή του

Νέες απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε προχθές το απόγευμα ο βασανισμένος Αιγύπτιος εργάτης Ουαλίντ Ταλέμπ από τα ίδια άτομα που φέρονται ως οι δράστες μιας από τις πιο σκληρές ρατσιστικές επιθέσεις των τελευταίων χρόνων.

Λίγες ώρες μετά τη νέα αναβολή-πρόκληση (πέμπτη στη σειρά) της εκδίκασης της απαγωγής και του άγριου βασανισμού που υπέστη το καλοκαίρι του 2012, το θύμα και το παλιό αφεντικό του «συναντήθηκαν» στο πλοίο της επιστροφής από το Πέραμα προς τη Σαλαμίνα, τόπο διαμονής και των δύο.

Οπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Ουαλίντ στην Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του φούρνου και κατηγορούμενος για αρπαγή, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, βλέποντας τον Αιγύπτιο μετανάστη στο πλοίο τού φώναξε «Θα σε σκοτώσω άμα σε δω στη Σαλαμίνα».

Το περιστατικό, που συνέβη ενώπιον πολλών μαρτύρων, τρομοκράτησε τόσο τον Ουαλίντ όσο και τους Αιγύπτιους συγγενείς που βρίσκονταν μαζί του. Αστυνομικοί του τμήματος Σαλαμίνας προσπάθησαν να καθησυχάσουν αργότερα τον Ουαλίντ, ενώ φέρονται να συμβούλεψαν τους συγγενείς του να μην τον αφήνουν να πηγαίνει πουθενά μόνος του στη Σαλαμίνα.

Ο ίδιος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη νέα αναβολή, φοβάται πλέον να βγει από το σπίτι του. Ανεργος εδώ και δύο χρόνια και πάμφτωχος, έχει να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και το σοβαρό πρόβλημα όρασης στο δεξί του μάτι, από το οποίο σχεδόν δεν βλέπει μετά την επίθεση.

Κ. Ζαφειρόπουλος (efsyn)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου