* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση Και Πορεία Για Το Κόμπανι

Συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ του αγωνιζόμενου λαού της πόλης Κόμπανι στη Συρία πραγματοποιείται στις 5 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Στη συγκέντρωση καλούν η Επιτροπή των κουρδικών πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα, ο Ελληνοκουρδικός σύνδεσμος φιλίας και συνεργασίας, η Κουρδική κοινότητα στην Ελλάδα και επιτροπές και οργανώσεις συμπαράστασης στον Κουρδικό λαό.

Όπως αναφέρεται στην κοινή τους ανακοίνωση:

«Ζητάμε τα πολιτισμένα κράτη να δράσουν τώρα, υπέρ του Κόμπανι, πριν να είναι αργά. Ζητάμε να στηριχτούν οι μαχητές και ο λαός της πόλης.

Ζητάμε να ανοίξει ανθρωπιστικός διάδρομος, ώστε να μπορεί να περάσει ανθρωπιστική βοήθεια και, συγχρόνως, να μπορούν να μεταφέρονται οι τραυματίες μαχητές σε νοσοκομεία εκτός Συρίας. Σας καλούμε να ενώσετε τη φωνή σας μαζί μας.

Να δείξουμε, όλοι μαζί, ότι ο ελληνικός λαός πάντα συμπαραστέκεται σε αυτούς που πολεμάνε για το δίκιο και την ελευθερία. Να δείξουμε τη στήριξή μας στον λαό της Κομπάνι, ενός νέου Μεσολογγίου στο Κουρδιστάν, για να αντέξει και να νικήσει. Η Κομπάνι μας χρειάζεται όλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου