* αντικαπιταλιστική επαναστατική σελίδα * ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! * ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ * ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ * Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ * Για επικοινωνία : thanasis.ane@gmail.com

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ζητούν Εξηγήσεις Από Σχολεία Γιατί Κράτησαν Ενός Λεπτού Σιγή Για Τον Παύλο Φύσσα

Με θέμα “Πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία” η Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή στην οποία αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα ότι “σύμφωνα με καταγγελίες πολλών γονέων προ ολίγων ημερών και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα θανάτου του Παύλου Φύσσα, οι μαθητές σε διάφορα σχολεία της Κεφαλλονιάς δέχθηκαν πολιτική προπαγάνδα.Ειδικότερα, λίγο πριν από την πρωινή προσευχή οι διευθυντές των σχολείων επέβαλαν στους μαθητές να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή προς τιμή του Παύλου Φύσσα.Σε κάποια σχολεία ακολούθησαν μάλιστα και τραγούδια της επετείου του Πολυτεχνείου. Υπήρξαν δε και περιπτώσεις όπου δεν έλειψαν ακόμη και ομιλίες εκπαιδευτικών, οι οποίοι βρίσκονταν μάλλον σε κομμουνιστικό παραλήρημα, συνοδεία ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής”

Προφανώς πρόκειται για μεγάλο θράσος της εκπροσώπου της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Ελένης Ζαρούλια. Βεβαίως δεν θα περίμενε κανείς να απολογηθεί για το γεγονός ότι βασικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. Αλλά να ζητάει και τα ρέστα πάει πολύ. 

Ωστόσο αν η εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής λέει αυτά, έκπληξη προκαλεί το Έγγραφο του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων ο οποίος, έπειτα από αντίστοιχο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, ζητά από τις διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλλονιάς να απολογηθούν επί των λεγομένων της εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου